Breaking
Loading...
Home » » Bosan + tak mengantuk

Bosan + tak mengantuk

disebabkan bosan..
tak ada orang nak borak...
jadi Mat Jo layan lagu nie je...
menyentuh juga la...


?????
dan satu lagi,
mungkin Mat Jo berhenti jap mengomen blog orang,
sebab Mat Jo rasa macam komen Mat Jo makin lama makin mengarut,
mungkin boleh wat tuan blog tak senang hati,
jadi Mat Jo minta maaf sekiranya blog rakan2 semua penuh dengan komen Mat Jo,
Minta Maaf ikhlas dari Mat Jo
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

37 comments:

  1. @eenie
    ahaks, tak tau la, kadang2 Mat Jo baca balik komen yang Mat Jo bagi kat blog orang,
    makin lama baca makin ngarut je komen Mat Jo, kesian kat tuan blog tu, hu

    ReplyDelete
  2. hahaha . setiap komen yg diterima akan mmeriahkan blog seseorang , so takda apa yg perlu dimaafkan :)chill bro ~ :)

    ReplyDelete
  3. @shiyda
    ahaks, xpe, buat masa skrang nie Mat Jo kuarantin diri sendiri dari wat semak kat blog orang

    ReplyDelete
  4. Komen mengarut tu yang best..thanx 4 your comment..anyway,.,,lagu 2 best kan??one of my favi jgak.

    ReplyDelete
  5. @Nina
    a ah, lirik dia kompleks cikit, kena dengar banyak kali baru leh paham, ahaks

    ReplyDelete
  6. teruskan je komen..kekalkan identiti sendiri.. :)

    ReplyDelete
  7. @puteri
    hu, terima kasih puteri :)

    ReplyDelete
  8. sampai hati mat jo taknak komen dah , sunyi la blog CP pasnih :C

    ReplyDelete
  9. @cweet
    ahaks, tak ade la sampai tak nak komen dah, cuma kurangkan sikit komen mengarut tu

    ReplyDelete
  10. hahaha , naseb baek la , CP dah dalam mud sedey dah tadi , hehehe !!

    ReplyDelete
  11. iyerr la mat jo , tgk , CP asyik reply jerr nih , hehehe ~~ nih larr bermakna ksungguhan , hehehehe !

    ReplyDelete
  12. @cweet
    ye2, Mat Jo percaya kesungguhan cweet, terima kasih ye

    ReplyDelete
  13. kekeke...best lagu nie...
    komen tu kan ikhlas dan tanda kita setia dengan blog org tu..
    semangat pun semangat kan bila ader org komen...ngeh3

    ReplyDelete
  14. @azie
    he, sebab azie tak baca ag komen Mat Jo, makin dilayan makin mengarut, ahaks

    ReplyDelete
  15. sama2 , wah mana entry baru ?? hehehe , bz yerr ??

    ReplyDelete
  16. @cweet
    bz cikit, post baru dah ade dah dalam otak, cuma belum diterjemah dalam bentuk tulisan lagi, ahaks

    ReplyDelete
  17. hahaha , wahh , dah macam ahli sastera profesional komen mat jo nih , hehehe !!

    ReplyDelete
  18. @cweet
    belum lagi tapi hampir la, ahaks

    ReplyDelete
  19. hahaha , klakalarr , hampir la sangat , hahaha !!

    ReplyDelete
  20. @cweet
    bak kata orang, hampir cam pinggang kerengga, ahaks

    ReplyDelete
  21. setakat nie , mat jo baru kasi komen yang menaikkan semangat lah , terus kan mengomel ehh mengomen . hehe XD

    ReplyDelete
  22. biasala tu mat..sitti pun klo bosan sgt kompom layan lagu tapi layan linkin park la hahahha..

    ReplyDelete
  23. @CikMun
    terima kasih ye, CikMun pun baru kasi komen menaikkan semangat kat Mat Jo, :)

    ReplyDelete
  24. @Miz Sitti
    layan linkin park ye, dulu Mat Jo suka lagu dorang, sekarang pun suka lagi, ahaks

    ReplyDelete
  25. Mat Jo..jgn berhenti mengomen!!!! kalo ade entri baru,slalu tgu name Mat Jo kua kt komen...

    ReplyDelete
  26. @epik
    ahaks, mat jo masih mengomen cuma kawal diri jangan terlebih mengomen

    ReplyDelete
  27. manada mengarutlq..setiap post saya...mesti tggu matjo mai...kalo tak nampak sehari risau lorh..haha

    ReplyDelete
  28. @crack
    ahaks, kadang2 banyak komen mat jo yang mengarut

    ReplyDelete
  29. datanh terjah dan komen..seanang dengan Mat Jo..salam ukuhuwa ya

    ReplyDelete
  30. Mat jo, kita teruskan blog ya, plan lah agar blog lebih ramai penunjug, apapun blog etuza taklah menarik sangat, blog orang sabahan ja.

    ReplyDelete
  31. xlah, rasa dihargai sebab ada jugek yang rajen mengomenn :D

    ReplyDelete
  32. @cik nysa
    terharu 2 saat, ahaks

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Matjo - All Rights Reserved | Copyright © 2017 Matjo | Template Edit By Matjo