Breaking
Loading...
Home » » Senarai Anime

Senarai Anime

SENARAI ANIME


TAJUK HARGA
ACCEL WORLD
RM5
AIR GEAR
RM5
AVATAR THE LAST AIRBENDER
RM15

TAJUKHARGA
BAKUMAN SEASON 1
RM5
BAKUMAN SEASON 2
RM5
BAKUMAN SEASON 3
RM5
BARTENDER
RM5
BEELZEBUB
RM10
BERSERK MOVIE (01-03)
RM5
BLEACH (001-050)
RM5
BLEACH (051-100)
RM5
BLEACH (101-150)
RM5
BLEACH (151-200)
RM5
BLEACH (201-250)
RM5
BLEACH (251-300)
RM5
BLEACH (301-366)
RM5

TAJUK HARGA
CODE BREAKER
RM5
CODE GEASS SEASON 1
RM5
CODE GEASS SEASON 2
RM5

TAJUK HARGA
D.GRAY-MAN (001-051)
RM5
D.GRAY-MAN (052-103)
RM5
DEADMAN WONDERLAND
RM5
DETECTIVE CONAN (001-050)
RM5
DETECTIVE CONAN (051-100)
RM5
DETECTIVE CONAN (101-150)
RM5
DETECTIVE CONAN (151-200)
RM5
DETECTIVE CONAN (201-250)
RM5
DETECTIVE CONAN (251-300)
RM5
DETECTIVE CONAN (301-350)
RM5
DETECTIVE CONAN (351-400)
RM5
DETECTIVE CONAN (401-450)
RM5
DETECTIVE CONAN (451-500)
RM5
DETECTIVE CONAN (501-550)
RM5
DETECTIVE CONAN (551-600)
RM5
DETECTIVE CONAN (601-650)
RM5
DETECTIVE CONAN (651-700)
RM5
DETECTIVE CONAN (701-N/A)
N/A
DETECTIVE CONAN MOVIE (01-08)
RM5
DETECTIVE CONAN MOVIE (09-16)
RM5
DIGIMON ADVENTURE
RM5
DIGIMON ADVENTURE 02
RM5
DIGIMON TAMERS
RM5
DRAGON BALL (001-050)
RM5
DRAGON BALL (051-100)
RM5
DRAGON BALL (101-153)
RM5
DRAGON BALL Z (001-050)
RM5
DRAGON BALL Z (051-100)
RM5
DRAGON BALL Z (101-150)
RM5
DRAGON BALL Z (151-200)
RM5
DRAGON BALL Z (201-250)
RM5
DRAGON BALL Z (251-291)
RM5
DRAGON BALL Z MOVIE (01-08)
RM5
DRAGON BALL Z MOVIE (09-15+2 SPECIAL)
RM5
DRAGON BALL GT
RM10
DRAGON BALL KAI (001-050)
RM5
DRAGON BALL KAI (051-097)
RM5


TAJUK HARGA
EYE SHEILD 21 (001-050)
RM5
EYE SHEILD 21 (051-100)
RM5
EYE SHEILD 21 (101-145)
RM5



TAJUK HARGA
FAIRY TAIL (001-045)
RM5
FAIRY TAIL (046-090)
RM5
FAIRY TAIL (091-135)
RM5
FAIRY TAIL (136-175)
RM5
FREE!
RM5
FULLMETAL ALCHEMIST BROTHERHOOD
RM10




TAJUK HARGA
GET BACKERS
RM5
GIN NO SAJI SEASON 2
RM5
GREAT TEACHER ONIZUKA
RM5
GUNDAM 00 SEASON 1
RM5
GUNDAM 00 SEASON 2
RM5
GUNDAM AGE
RM5
GUNDAM SEED
RM5
GUNDAM SEED DESTINY
RM5


TAJUK HARGA
HAJIME NO IPPO
RM10
HAJIME NO IPPO NEW CHALLENGER
RM5
HAJIME NO IPPO RISING
RM5
HATARAKU MAOU-SAMA
RM5
HIGH SCHOOL DXD
RM5
HIGH SCHOOL DXD NEW
RM5
HIGHSCHOOL OF DEAD
RM5
HISTORY'S STRONGEST DISCIPLE KENICHI
RM5
HUNTER X HUNTER (001-050)
RM5
HUNTER X HUNTER (051-095)
RM5
HUNTER X HUNTER (096-135)
RM5


TAJUK HARGA
INITIAL D FOURTH STAGE
RM5
INUYASHA (001-055)
RM5
INUYASHA (056-110)
RM5
INUYASHA (111-167)
RM5


TAJUK HARGA
KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN (001-050)
RM5
KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN (051-100)
RM5
KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN (101-150)
RM5
KATEIKYOUSHI HITMAN REBORN (151-203)
RM5
KEKKAISHI
RM5
K-ON!
RM5
K-ON!!
RM5
KUROKO NO BASUKE
RM5
KUROKO NO BASUKE SEASON 2
RM5
KUROSHITSUJI
RM5
KUROSHITSUJI II
RM5


TAJUK HARGA
LOG HORIZON
RM5

TAJUK HARGA
MARCHEN AWAKEN ROMANCE (001-050)
RM5
MARCHEB AWAKEN ROMANCE (051-102)
RM5

TAJUK HARGA
NARUTO (001-055)
RM5
NARUTO (056-110)
RM5
NARUTO (111-165)
RM5
NARUTO (166-220)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (001-050)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (051-100)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (101-150)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (151-200)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (201-250)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (251-300)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (301-345)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (346-390)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (391-430)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (431-470)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN (471-N/A)
N/A
NARUTO SHIPPUDEN MOVIE (01-04)
RM5
NARUTO SHIPPUDEN MOVIE (05-08)
RM5
NEW PRINCE OF TENNIS
RM5
NOBUNAGA THE FOOL
RM5
NURARIHYON NO MAGO
RM5
NURARIHYON NO MAGO SENNEN MAKYOU
RM5



TAJUK HARGA
ONE PIECE (001 -050)
RM5
ONE PIECE (051-100)
RM5
ONE PIECE (101-150)
RM5
ONE PIECE (151-200)
RM5
ONE PIECE (201-250)
RM5
ONE PIECE (251-300)
RM5
ONE PIECE (301-350)
RM5
ONE PIECE (351-400)
RM5
ONE PIECE (401-450)
RM5
ONE PIECE (451-500)
RM5
ONE PIECE (501-545)
RM5
ONE PIECE (546-590)
RM5
ONE PIECE (591-635)
RM5
ONE PIECE (636-675)
RM5
ONE PIECE (676-710)
RM5
ONE PIECE (711-745)
RM5
ONE PIECE (746-N/A)
N/A
ONE PIECE MOVIE (01-09)
RM5
ONE PIECE MOVIE (10-13)
RM5
ONE PIECE SPECIAL (01-07)
RM5


TAJUK HARGA
PHI BRAIN KAMI NO PUZZLE
RM5
PHI BRAIN KAMI NO PUZZLE SEASON 2
RM5
PHI BRAIN KAMI NO PUZZLE SEASON 3
RM5
POKEMON SEASON 1 INDIGO LEAGUE
RM10
POKEMON SEASON 2 ADVENTURES IN THE ORANGE ISLANDS
RM5
POKEMON SEASON 3 JOHTO JOURNEYS
RM5
POKEMON SEASON 4 JOHTO LEAGUE CHAMPIONS
RM5
POKEMON SEASON 5 MASTER QUEST
RM5
POKEMON SEASON 6 ADVANCED
RM5
POKEMON SEASON 7 ADVANCED CHALLENGE
RM5
POKEMON SEASON 8 ADVANCED BATTLE
RM5
POKEMON SEASON 9 BATTLE FRONTIER
RM5


TAJUK HARGA
ROSARIO+VAMPIRE
RM5
ROSARIO+VAMPIRE SEASON 2
RM5
RUROUNI KENSHIN (001-050)
RM5
RUROUNI KENSHIN (051-092)
RM5


TAJUK HARGA
SCHOOL RUMBLE
RM5
SCHOOL RUMBLE NI GAKKI
RM5
SHAMAN KING
RM5
SHIGENKI NO KYOJIN
RM5
SHINRYAKU! IKA MUSUME
RM5
SHINRYAKU!? IKA MUSUME
RM5
SLAM DUNK (001-050)
RM5
SLAM DUNK (051-101)
RM5
SOUL EATER
RM5
SWORD ART ONLINE
RM5


TAJUK HARGA
THE LAW OF UEKI
RM5
TORIKO (001-045)
RM5
TORIKO (046-090)
RM5
TORIKO (091-135)
RM5


TAJUK HARGA
YAKITATE!! JAPAN
RM10
YU YU HAKUSHO (001-056)
RM5
YU YU HAKUSHO (057-112)
RM5

UNTUK TEMPAHAN SILA TEKAN LOGO DI BAWAH
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

44 comments:

  1. abang jo,

    ni yang senarai ni, dalam bentuk apa? dvd ka? serius RM5???

    -Crack of notakasar.blogspot.com-

    ReplyDelete
  2. @khalish
    aah, dalam bentuk DVD, murah2, ahaks

    ReplyDelete
  3. errr...serius? nanti gaji saya nak order ble? Bleach ngan toriko tuh...wahhhhh....kat kedai mahal nak mampushhhh....errr...saya tunjuk kad pengenalan warganegara malaysia dapat diskaun dak? isk...bro jo...bagikla anonymous ble comment, takleh pakai nama crack kalo macam ni... T.T

    -Crack-

    ReplyDelete
  4. @Khalish/crack
    ok dah, dah tukar seting dah, name crack dah leh pakai, tak hal la, nanti Mat Jo bagi harga special kat saudara,ahaks

    ReplyDelete
  5. History's strongest disciple kenichi tu full episode ka mat jo? hohohohoho...ni kena buat slow slow order ni... Mohon encik mat jo tambahkan koleksi dvd lagu kanak2 dan cerita untuk kanak2 macam tom and jerry, looney tunes, barney..

    ReplyDelete
  6. @crack
    aah, anime kenichi ade 50 eps je, xtau bile dia nak wat cam manga,untuk koleksi dvd lagu kanak2 dan cerita untuk kanak2, nanti Mat Jo usahakan

    ReplyDelete
  7. aha..kalau dah dapat yang tuh cepat2 mat jo inform saya kat blog...dah tak larat bukak kat youtube untuk si kecik kat umah..baru 4 bulan tapi nak dengar orang menyanyi T.T

    ReplyDelete
  8. Salam matjo, anime grander musashi ada tak?

    ReplyDelete
  9. @nett8
    Mat Jo masih mencari anime tu

    ReplyDelete
  10. kalau ada, emel teman yer... hehehe

    ReplyDelete
  11. file nye format ape? byk sgt episod nye dlm 1 disc?

    ReplyDelete
  12. tmbah lg koleksi anime2 ni plzz XD

    ReplyDelete
  13. mcm mne nk beli?? saye nk one piece hehe

    ReplyDelete
  14. isi je order form kat home :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. wah....murahnya....
    tggu duit lbh leh bli koleksi naruto
    format dvd ker....cantikkk

    ReplyDelete
  17. @syamstyles
    format mkv dan mp4 untuk cerita naruto :)

    ReplyDelete
  18. salam..prince of tenis ada tak?

    ReplyDelete
  19. Mat Jo ada cerita pokemon tak semua season dia ?

    ReplyDelete
  20. @Anonymous

    kalau betul-betul berminat untuk siri pokemon tu, mat jo boleh cuba tolong cari kan, tapi tak janji dapat complete season :)

    ReplyDelete
  21. mat jo ada tak fairy tail episode 176 hingga keatas ?
    dah lama mencari

    ReplyDelete
  22. @Anonymous
    setakat nie, anime untuk Fairy Tail setakat 175 episod je

    ReplyDelete
  23. @Mat Jo bila agak-2 nk keluar ya ?

    ReplyDelete
  24. @Anonymous
    yang tu mat jo xpasti la bila keluar

    ReplyDelete
  25. dvd boleh dimainkan dalam dvd player tak..kalau beli banyak boleh minta kurang kan harga.

    ReplyDelete
  26. @Anonymousyang tu kena cek dekat dvd player sama ada dapat baca file format .mkv, kebanyakan anime Mat Jo format .mkv, untuk pembelian yang banyak, harga boleh runding, :)

    ReplyDelete
  27. Mat jo..saya return costumer nak order OP08 dgn OP09..ada lagi ke

    ReplyDelete
  28. Bleh bgi no telefon...untuk sya bertanye jika terdapat masalah?

    ReplyDelete
  29. Takde reply pon ..borang order dh send

    ReplyDelete
  30. @Anonymous
    maaf2, mat jo bz cikit minggu nie, nie no hp mat jo 0139290861, dan order form dah pun mat jo reply, maaf ye

    ReplyDelete
  31. brape framerate untok anime nih 480,640.720 pixel or higher?

    ReplyDelete
  32. @Anonymous
    untuk anime lama, 480/640 pixel dan untuk anime baru kebanyakan koleksi mat jo 720 pixel, :)

    ReplyDelete
  33. mat jo, kenapa saya sms mat jo tak reply pun

    ReplyDelete
  34. Mat Jo.. klau nk request anime boleh ke ?

    ReplyDelete
  35. @AnonymousBoleh2, kalau mat jo dapat cari, mat jo akan tolong download ye

    ReplyDelete
  36. Ada anime Doraemon dan Crayon Shin Chan,episodes?

    ReplyDelete
  37. Anime fairy tail seperti di bawah ada stock lagi x? nak order..

    ft01 (001-045)
    ft02 (046-090)
    ft03 (091-135)
    ft04 (136-175)

    ReplyDelete
  38. dvd detective conan xde update baru ke?

    ReplyDelete
  39. mat jo saya nak request dvd one piece ep 550-latest boleh?

    ReplyDelete
  40. Replies
    1. Maaf, siri anime matjo hanya ada sub bi je, :)

      Delete

 
Copyright © 2013. Matjo - All Rights Reserved | Copyright © 2017 Matjo | Template Edit By Matjo