Breaking
Loading...
Home » » BFF dalam rumah

BFF dalam rumah

Haluuuuu semua,
dah lama tak mengarut kat blog sendiri
asyik menyemak kat blog orang je,
ari nie mat jo nak tunai janji,
janji lama (dah berkulat pun)

janji ape ye,
janji biasa je,
nak bagi kawan-kawan blogger mat jo tengok
kucing-kucing mat jo

kucing mat jo biasa-biasa je,
bukan apa,
yang tahap RM4,000 (ye ke??)
asyik kena curi je
jadi tinggal la kucing tahap 3 singgit

jom semua tengok kucing mat jo

AMARAN!!! UNTUK 18 TAHUN KE ATAS, AHAKS





3 daripada SEMBILAN  7 (1 mati , 1 MIA)




cuba teka apa kat hidung kucing mat jo




nie mat jo panggil kembar tua, sebab memang dua ekor nie sama je kecuali di bahagian ekor




nie pula kembar muda, ahaks, bukan manusia je, kucing pun leh ada kembar

KUCING MAT JO FEYMES BUKAN SEBAB MEMPUNYAI RUPA YANG CANTIK, BULU YANG GEBU, MATA YANG BULAT, TIDAK SAMA SEKALI !!!

KUCING MAT JO MEMPUNYAI BAKAT TERPENDAM, AHLI GIMNASTIK KATEGORI KUCING, AHAKS1!!!





persidangan PBB kategori kucing, ahaks



  ahaks, setakat nie dulu mat jo tunjuk kucing2 mat jo
len kali mat jo tunjuk lagi,
ahaks 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

26 comments:

  1. wah , besnya , banyak nye kucing tapi bersih2 , kucing CP comot ala2 gengster , hahaha , asyik nak berkubang ke tanah je :P duk kg la katekan ...

    ReplyDelete
  2. WAAAAAAAA...banyaknya! Mat jo ble tahan jugak pecinta binatang ni rupanya! ^_^ And kenapa ada aksi 18 sx tuh. Tunggu la Cikgu Puteri datang nanti, sama la hangpa dua..hehe

    ReplyDelete
  3. amboi, comel2 la kucing mat jo.. pandai pula pose erk.. hehehehhe

    ReplyDelete
  4. kat mana ko beli kucing yang tahap 3 singgit ni mat jo.. hahaha.. borong kat mana... apa2 pon comell..

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
  5. @CP
    kalau comot, apa salahnya, CP tolong mandikan, baru bersih, ahaks

    ReplyDelete
  6. @crack
    mat jo bukan pencinta tapi pembuli, memang selalu gaduh ngan kucing, ahaks, pasal 18SX tu, saje je, ahaks

    ReplyDelete
  7. @Ana
    kucing mat jo nie, semua ada impian nak jadi gimnas, ahaks

    ReplyDelete
  8. @kongsi
    rahsia, ahaks, comel ke, biasa2 je, sebab yang comel asyik hilang je, ahaks

    ReplyDelete
  9. haha , gimnastik tu ! :P jelesnya tgk mat jo byk kucing ! grrr .. :P

    ReplyDelete
  10. @shiyda
    latih dari kecik tu, sebab tu badan fleksibel, ahaks

    ReplyDelete
  11. wahhhh...nak satuuu..opss tak boleh rumah puteri dah terlebih 'ahli keluarga'..haha. Puteri suka sakat kucing masa tido..memang tersangat best..haha

    p/s ada yang menyebut nama cikgu puteri yer..mentang-mentang entri berkaitan kucing..haha

    ReplyDelete
  12. @si lampun neon
    belum tahap pet lover lagi, ahaks

    ReplyDelete
  13. @puteri kasih
    kacau tidur tu satu kemestian bagi mat jo tapi amik pic dulu

    lau puteri jadi cikgu, mat jo jadi anak muridnya, ahaks

    ReplyDelete
  14. weeee...banyak nyerrr....mcm mana jaga ! mereka2 baik2 eh ! tak nakal2 kan...:D

    ReplyDelete
  15. kucing oh kucing, best jadi bantal peluk musim hujan ni :D

    ReplyDelete
  16. @azie namico
    xnakal, cuma barang yang atas meja kan bersepah selepas dorang men polis entry, ahaks

    ReplyDelete
  17. @kaishin
    memang bes pun, lagi besar lagi sodap kalau dapat peluk, ahaks

    ReplyDelete
  18. mat jo ni pencinta kucing rupanya.pasni bolehlah buka kelab jimnas kucing..

    ReplyDelete
  19. @Kak yon
    kak yon, mat jo nie pembuli kucing je, semua kucing mat jo xkan dapat tidur kalau mat jo balik rumah, ahaks

    ReplyDelete
  20. @nina
    mesti kucing2 mat jo berlagak sebab ada orang puji, ahaks

    ReplyDelete
  21. hahaha , CP malas la , dye leyh jage dri sendri :P mat jo rajen ek mandikan kucing ?

    ReplyDelete
  22. @CP
    xde la, kucing mat jo mndi sendiri je, siap pakai shokubutsu lagi, ahaks

    ReplyDelete
  23. hahaha , dah nampak kemalasan mat jo di situ :P

    ReplyDelete
  24. @CP
    Xpe, Mat Jo malas, tapi kucing mat jo rajin, ahaks

    ReplyDelete

 
Copyright © 2013. Matjo - All Rights Reserved | Copyright © 2017 Matjo | Template Edit By Matjo